Officiel Jotun forhandler
Jotun

hvid

Se vores gode tilbud
facebook

hvid

Madevej 19 - 6200 Aabenraa 
info@farveroggardiner.dk
7462 3356

Vi har 2 typer vinduesmaling til behandling af vinduer og døre

Demidekk Ultimate Vindue
For at videreføre succesen med Demidekk Ultimate har vi lanceret Demidekk Ultimate Vindusmaling – en vandfortyndbar vinduesmaling med mange vigtige egenskaber. Malingen holder farven år efter år, har lange vedligeholdelsesintervaller, tørrer hurtigt, er overmalbar efter 2 timer, kan lukkes og åbnes efter 6 timer, beskytter som en traditionel oliemaling og har en meget god kantdækning.

Drygolin
Ønsker du at beskytte dine vinduer og døre med en traditionel oliemaling så kan vi anbefale vores dør- og vinduesmaling Drygolin med dens gode vejrbestandige egenskaber. Drygolin Vindus og Dørmaling blev lanceret for 40 år siden og anvendes stadig af mange husejere, der bruger den igen og igen, når husets døre og vinduer skal vedligeholdes. 

Demidekk Ultimate Vindue
Demidekk Ultimate Vindue er en dækkende træbeskyttelse til udendørs brug på vinduer, havemøbler o.l. baseret på AMA-teknologi. 

Kombinationen af bindemidler af høj kvalitet og et højt pigmentindhold, der beskytter træværket mod sollysets nedbrydende virkning, giver en meget god vejrbestandighed. 

Demidekk Ultimate anvendes i system med Visir Grunning og er tilsat mug- og skimmelhindrende midler.

Demidekk-Ultimate-Vindue

 

Drygolin
Drygolin Vindus- og Dørmaling er en meget vejrbestandig, halvblank tixotrop alkydmaling til udvendig behandling af vinduer, døre, udhæng o.l. 

Dør og vinduesmalingen er specielt beregnet til høvlede flader, giver en god dækning på kanter og er tilsat mug- og skimmelhindrende midler. Tørrer hurtigt, hvilket gør den klæbefri efter kort tid. 

Drygolin Vindus- og Dørmaling anbefales såvel til imprægneret som til ikke-imprægneret træværk, både på nyt og tidligere malet eller træbeskyttet træværk. Kan også anvendes til topstrøg på stål og andre metaller.

Drygolin-Dor-og-Vinduesmali