Officiel Jotun forhandler
Jotun

hvid

Se vores gode tilbud
facebook

hvid

Madevej 19 - 6200 Aabenraa 
info@farveroggardiner.dk
7462 3356

Jotun Mur - flere serier af murmaling

Med en af Jotuns facademalinger og den rigtige rådgivning sikrer du, at dit murværk bliver til et mesterværk, der holder i længden, uanset om du skal male husets facade og murværk for første gang eller give ældre overflader en skønhedskur. Besøg en af vores Jotun forhandlere og få gode råd og vejledning, inden du går i gang med at male dit hus.

Jotun Mur er malesystemer med uovertruffen smidighed og styrke, når der stilles store krav til en murmaling, der skal holde til regn, sol, kulde og frost år efter år. Jotun Mur består af flere serier af murmaling, der er sat i system med det formål, at beskytte, forskønne og bevare alt udvendigt murværk. Serierne har forbehandlings- og grundingssystemer, der i kombination med forskellige malinger betyder, at man kan male udvendigt på næsten alle årstider.

Jotun Mur Olieforstærket Facademaling
Jotun Mur Olieforstærket Facademaling er en mat olieforstærket latex murmaling, der anvendes til facader, sokler og overflader af mørtel, puds, beton, eternit (ikke supereternit) og mursten. Kan også anvendes til glasfiberfilt. 

Vores murmaling, der indeholder lysægte pigmenter, er diffusionsåben og giver en spændingsfri overflade. Malingen er tilsat mug- og skimmelhindrende midler.

Teglstensfacader bør være mindst 2 år gamle før behandling og som minimum med udfyldt fuge.

3L Mur Olieforstaerket Facademaling-800x800

 

Jotun Premium Mur Maling
Jotun Premium Mur Maling er en mat, vejrbestandig, vandafvisende silikonebaseret murmaling med en høj diffusionsåbenhed. 

Vores murmaling, der anvendes til ubehandlede eller tidligere malede udvendige, pudsede flader, er tilsat mug- og skimmelhindrende midler. 

Teglstensfacader, der bør være mindst 2 år gamle, skal pudses før overmaling og som minimum med udfyldt fuge.

10L Jotun Mur Maling-800x800

 

Jotun Mur Silikat Maling
Silikatmaling baseret på uorganiske, lysægte pigmenter og fyldstoffer. Anvendes på totalt afrensede ud- og indvendige mineralske underlag som fx facader og andre flader bestående af nyt eller rengjort puds, sugende natursten, kalksandssten osv. 

Teglstensfacader, der bør være mindst 2 år gamle, skal pudses før overmaling og som minimum med udfyldt fuge.

Jotun Mur Silikat Maling danner en kemisk forbindelse med det mineralske underlag og følger pudsets bevægelser under skiftende temperaturer. 

Jotun-Mur-Silikatmaling

 

Jotun Mur Akryl 
Jotun Mur Akryl er en silkemat, meget vejrbestandig, alkaliefast, akrylbaseret murmaling, der er tilsat mug- og skimmelhindrende midler.

Jotun Mur Akryl anvendes på ubehandlet eller tidligere malet udvendig mur og er specielt velegnet til beton. 

Anbefales også til cementbaserede facadeplader (ikke glasalplader) efter grunding med Jotun Mur Grunding. Teglstensfacader, der bør være mindst 2 år gamle, skal pudses før overmaling og som minimum være med udfyldt fuge.

JOTUN-MUR-AKRYL-Maling tcm52-1791

 

Jotun Impregnering Mur & Stein
Jotun Impregnering Mur & Stein til udendørs brug er et klart, ikke-filmdannende imprægneringsmiddel med en meget god indtrængningsevne. Jotun Impregnering Mur & Stein går i kemisk forbindelse med det mineralske underlag. Den anvendes som en vand- og smudsafvisende behandling af mineralske underlag som bart puds, beton, letbeton, teglsten, kalksandsten m.v., dvs. KUN mineralske, sugende underlag. Egner sig ikke til anvendelse på gips. 

Jotun Impregnering Mur & Stein hindrer vand i at trænge ind, samtidig med at den tillader den fugtighed, der er i underlaget, at slippe ud. Dermed reduceres frostsprængninger, saltudtræk, og varmetab gennem væggen. Den gør det nemmere at holde fladerne rene og misfarver ikke underlaget. 

jotun-impregnering-mur- -st 1

 

 


Jotun Mur Grunning er en vandfortyndbar pigmenteret grunding til mineralske underlag. 

Murgrundingen trænger godt ind i underlaget, binder løse partikler og giver en god vedhæftning for efterfølgende topstrøg.

Kan anvendes på puds, beton, cementfiberplader, eternit og andre mineralske underlag. p-jotun-mur-grunning-vann

 

Jotun Premium Mur Grunding
Jotun Premium Mur Grunning er en upigmenteret grunding, der er baseret på en kombination af silikoneemulsion og microdispersion. Den har en meget god indtrængning og bindeevne samtidig med, at den er diffusionsåben og vandafvisende. 

Jotun Premium Mur Grunning anvendes som grunding på al bar mur for at binde løse partikler på fladen før videre behandling. 

Jotun Premium Mur Grunning overmales med Jotun Premium Mur Maling og evt. Filler, hvor der er behov for revne-/strukturudjævning. 

Jotun Premium Mur Grunding

 

Jotun Premium Mur Filler
Struktur/revneudjævnende understrygningsmaling baseret på silikoneemulsion. Produktet er meget diffusionsåbent med hensyn til vanddamp og CO². Anvendes udendørs som understrygning til Jotun Premium Mur Maling, hvor dette er nødvendigt. Kan bruges på både mineralske og organiske underlag som fx ubehandlet puds, tidligere malet puds etc.
10l jotun premium mur filler

 

Jotun Mur Silikat Understrøk
Silikatbaseret, struktur/revneudjævnende understrygningsmaling, der anvendes som forbehandling, inden Jotun Mur Silikat Maling påføres. Anvendes på ud- og indvendige mineralske flader som fx facader og andre flader bestående af ubehandlet eller rengjort puds, sugende natursten, gasbeton, kalksten osv. 

Teglstensfacader skal mindst være 2 år gamle og som minimum med udfyldt fuge. Ubehandlede teglsten pudses før overmaling. Forbehandlingen danner en kemisk forbindelse med det mineralske underlag og følger underlagets bevægelser under skiftende temperaturer. Sikrer et godt underlag før slutbehandlingen.

          Jotun-Silikat-Understrok

 

Jotun Mur Silikatbinder
Silikatbaseret tilsætningsmiddel til Jotun Mur Silikat Understrøk og Jotun Mur Silikat Maling. 

Jotun Mur Silikat Understrøk anvendes også til ud- og indvendig grunding af stærkt sugende og løse mineralske underlag før videre behandling med silikatsystemet. 

Teglstensfacader skal være min. 2 år gamle og min. med udfyldt fuge, før Jotuns Mur Malingsystemet påføres.

 

                      Jotun-Mur-Silikatbinder