Officiel Jotun forhandler
Jotun

hvid

Se vores gode tilbud
facebook

hvid

Madevej 19 - 6200 Aabenraa 
info@farveroggardiner.dk
7462 3356

Vedligeholdelse og grunding af udendørs træværk

Et godt og omhyggeligt forarbejde er selve grundlaget for den senere vedligeholdelse af det udendørs træværk. Når vi taler om udendørs grunding gælder dette specielt nyt træ, men også tidligere behandlet træværk. Når forarbejdet udføres som anbefalet på brugsanvisningen, og den bygningsmæssige konstruktion er i orden, bliver man sparet for ubehagelige overraskelser og unødvendige udgifter i fremtiden. 

Vi anbefaler derfor, at alt ubehandlet udendørs træværk grundes med Visir før behandling med træbeskyttelse og maling.

Visir Oljegrunning Klar
Visir Oljegrunning Klar er en vandafvisende specialgrunding, der indeholder filmkonserverende midler mod blåsplint og overfladeskimmel. 

Produktet er mug- og skimmelhindrende samtidig med, at det binder løse træfibre og sikrer god vedhæftning for efterfølgende malebehandling. Visir Oljegrunning Klar er tilsat midler for at beskytte træværket mod skadeligt UV-lys.

Grundingen forebygger rådangreb, forstærker underlaget, gør det vandafvisende og forlænger malebehandlingens holdbarhed.

Anvendes inden lasering af alt nyt og vejrslidt træværk, også trykimprægneret. Anbefales også under dækkende træbeskyttelse og maling, når det er koldt (under +5°C)

VISIR-Oljegrunning-Klar tcm52-6023

 

Visir Oljegrunning Pigmentert
Visir Oljegrunning Pigmentert er en vandafvisende specialgrunding, der indeholder filmkonserverende midler mod blåsplint og overfladeskimmel. 

Produktet er mug- og skimmelhindrende samtidig med, at det binder løse træfibre og sikrer god vedhæftning for efterfølgende malebehandling. Visir Oljegrunning Pigmentert beskytter træværket mod skadeligt UV-lys og har en farve, der ligner nyt, eksponeret træværk.

Grundingen forstærker underlaget, gør det vandafvisende og forlænger malebehandlingens holdbarhed.

Anvendes inden påføring af træbeskyttelse og maling på alt nyt og vejrslidt udendørs træværk, også trykimprægneret. Visir Oljegrunning Pigmentert kan påføres, når temperaturen i luften og underlaget er over +5°C. Er temperaturen under, skal Visir Oljegrunning Klar anvendes. 

10L Visir Oljegrunning-Pigmentert-800x800