Officiel Jotun forhandler
Jotun

hvid

Se vores gode tilbud
facebook

hvid

Madevej 19 - 6200 Aabenraa 
info@farveroggardiner.dk
7462 3356

Grundmaling til alle indendørs projekter

Om du skal i gang med at male vægge, døre, vinduer, møbler, køkkenlåger, så begynder ethvert maleprojekt med et grundigt forarbejde, der samtidig sikrer, at slutresultatet bliver flot.

Vores råd er, at når du planlægger dit næste maleprojekt, skal du afsætte god tid til både afvaskning, spartling, slibning og grunding inden, du påfører den maling, du har valgt til dit projekt. 

Jotun Hæftegrunding Universal
Jotun Hæftegrunding Universal er en vandfortyndbar, meget lugtsvag, hvid akrylgrunder til indendørs anvendelse.

Af grundmalingens egenskaber kan vi fremhæve, at det er en fyldig grundmaling, der er nem at påføre, den tørrer meget hurtigt, den er lugtsvag, og den er nem at slibe. 

Anvendes på de fleste indendørs underlag, hvor vedhæftning kan være vanskelig at opnå - fx metal, laminat, blanke malede flader, hård plast, fliser i tørre rum samt bygningsplader og indvendigt træværk.

P Jotun-Heftgrunning-Univer

 

Jotun Knast- og Spærregrunding
Jotun Knast- og Spærregrunding er en vandfortyndbar, spærrende grunder baseret på modificeret epoxyharpiks til indendørs brug. 

Anvendes på flader, hvor der er behov for en spærrende effekt - både på nye og gamle underlag. Produktet minimerer risikoen for gennemslag fra knaster, gulnede paneler, sod, nikotin, tusch samt misfarvning fra vand- og olieopløste farvestoffer. 

Knastgennemslag er et naturligt fænomen, der kan opstå.

P Jotun-Knast-og-Sperregrun